State Amsterdam

State of the Art living

Comfortabel wonen, in een omgeving waar alles draait om schoonheid en balans. Waar binnen en buiten moeiteloos in elkaar overlopen. En waar evenwicht de basis vormt. Dat bieden alle 42 koopappartementen en het penthouse in STATE. Ronduit spectaculair is het penthouse op de bovenste verdieping. Naast alle luxe vanbinnen is er een groots terras van circa 228 m2 met mogelijk een eigen buiten­zwembad op het dak. Welk appartement u ook kiest: de ruime opzet geeft u een heerlijk vrij gevoel. Zo zorgen de grote ramen voor volop natuurlijk licht. En ligt uw woning in de neus van het gebouw, dan biedt de ronde erker zelfs een panoramisch uitzicht van 180 graden.

LUXE EN NOG EENS LUXE

Hoe luxe wilt u het hebben? Van badkamers en suite, een designkookeiland, meerdere zithoeken, een gym en een gastenverblijf tot een extra werkkamer, twee terrassen, fraaie inloopkasten en vier slaapkamers. De mate van comfort bepaalt u helemaal zelf. Net zoals de stijl waarin uw appartement opgeleverd kan worden. Interieurontwerpster Mariska Jagt ontwikkelde vier verschillende woonstijlen. Van stoer en strak tot tijdloos en natuurlijk. Zeg het maar.

 

STATE Amsterdam

A New Statement

Big Suprise Beneath The Stars

Iconisch. Dat is STATE Amsterdam. Een markant gebouw dat verrijst in het Amstelkwartier. En dat straks iedereen kent, waar iedereen van weet waar het staat en... over droomt. Geïnspireerd op de architectuur van Flatiron Building in New York City. Een wereldberoemde wolkenkrabber, door zijn scherpe driehoekige vorm met decoratieve gevel in neorenaissancestijl. New York meets Amsterdam. De woontoren STATE is met zeventig meter Amsterdams nieuwste landmark. Een statement van 22 verdiepingen waar echt niemand omheen kan. Opgetrokken in bijzonder baksteenverband met rijk metselwerk en voorzien van riante buitenruimten en schitterende erkers. Met hoogwaardige en chique koopappartementen vol luxe en comfort. En dat alles vanaf de tiende verdieping, dus met een adem­benemend uitzicht over Amsterdam en de Amstel.

STATE Amsterdam

Bouw gestart!

Floorplans

Big Suprise Beneath The Stars

Op de tiende tot en met de achttiende verdieping komen de koopappartementen die variëren van 64 t/m 190 m2. De daarboven gelegen woningen van 240 tot wel 696 m2 zijn substantieel groter en beschikken over een exclusieve entree. U heeft keuze uit negen typen woningen. Dus of u nu twee of drie badkamers wenst, een verblijf voor de au pair, drie of vier slaapkamers en meerdere buitenruimten: het kan allemaal. 


ALLES BIJ DE HAND

Parkeren en een praktische bergruimte zijn gesitueerd in de kelder van het gebouw. Op de begane grond is een ruime fietsenstalling gepositioneerd. In de plint is er ruimte voor een voorziening van koffiebar tot boetieks. En u kijkt uit over de prachtig aangelegde binnentuin. Eén ding is zeker in STATE is alleen het beste goed genoeg. 

 

STATE Amsterdam floorplans

Quality Matters

De Nederlandse interieurontwerpster Mariska Jagt tekende voor de indeling en woonstijlen van de appartementen in STATE. De hoogste kwaliteit zie je straks overal terug. In de materialen, de afwerking, tot in de deurklinken en plinten aan toe. En niet alleen in de eigen woning, maar ook in de algemene ruimten. Dat begint al bij de exclusieve entree. Een statement is meteen gemaakt. Stijlvol STATE biedt alle luxe en comfort, een fijne plek om echt thuis te komen.

Quality Matters

4 Styles of interior

Welke woonstijl past bij u?

In STATE staat gemak voorop. Zo kun je ervoor kiezen om je appartement instapklaar op te laten leveren in een van de vier woonstijlen. Kies wat het beste bij je past. Elke stijl is een juiste mix van spannende elementen, waarbij schoonheid en functionaliteit hand in hand gaan. Deze woonsfeer moet je zien als basis. Er is alle ruimte voor je persoonlijke smaak. En niks moet, je bent vrij om stijlen te mixen en matchen. En als je dat wenst, begeleiden we je bij het creëren van een uniek en persoonlijk ontwerp.

In deze stijl vormen zwart en wit de basis, met vergrijsde tinten als entourage. Alles draait om strakke vormen en rechte lijnen, om eenvoud. Less is more. Tussen de materialen van leer, staal en glas combineren designklassiekers onverwacht goed met antiek. Een woonstijl waar alles klopt. Uw bewuste baken na een dag hard werken.

STATE Amsterdam Tight & Black

Basic en ruig. Zo laat deze woonstijl zich het beste typeren. Donkergrijze, bruine en zwarte tinten vloeien verfijnd over in een lichter kleurenpalet. Oorspronkelijke, natuurlijke materialen schitteren naast vintage vondsten. Al met al zorgen het onbewerkte hout, metaal, doorleefd leer en beton voor een levendige en speelse sfeer.

STATE Amsterdam Authentic Raw

Bewust leven, in balans zijn. Daar speelt deze pure en verfijnde stijl op in. Met natuurlijke vormen, heldere lijnen en zachte structuren in naturel-, zand- en wittinten. Uw levensstijl weerspiegelt in comfortabele, zachte materialen als wol, linnen, keramiek en licht eikenhout. Dit evenwicht tussen kleur, textuur en vorm zorgt voor een serene en tijdloze sfeer.

STATE Amsterdam Natural White

Voor natuurliefhebbers. Helemaal geïnspireerd op invloeden van Moeder Aarde. Leem, grijs- en groentinten worden hier afgewisseld met vergrijsde blauwe accenten. Natuurlijke en ronde vormen domineren uw interieur. Hout, keramiek en prachtige veldboeketten maken een energieke verbinding tussen binnen en buiten. Warm en dromerig.

STATE Amsterdam Hidden Dream